NOVA FORMULA

ZA SAVRŠENU LINIJU

Cena: 3.650din

U toku promotivnog perioda se primenjuju snizene cene. Trenutno snizenje za ovu nedelju je 50% u odnosu na punu cenu.

divider

suplement na popustu
divider

MEGA FORMULA

SA JEDINSTVENIM SASTOJCIMA

PURE KICK sadrži 9 specijalno izabranih prirodnih sastojaka u cilju definisanja Vaše idealne linije.

Posle godina napornog istraživanja, naučnici su otrkrili šta uzrokuje skladištenje višak masnih naslaga. Takođe znaju i koji hemijski procesi na to utiču, i kako ih kontrolisati da bi se smanjilo nepotrebno skladištenje masnih naslaga. Najbolje od svega je to da su ustanovili nekoliko prirodnih sastojaka i komponenata koje zaustavljaju ili usporavaju gojenje. Drugim rečima, konačno smo upoznati sa okidačima gojaznosti i kako se boriti protiv njih. To nije magija, to je čista biologija.

1

section2training

PRIRODNI SASTOJCI

PURE KICK predstavlja veoma bogatu formulu prirodnih sastojaka, koja je sada dostupna svima, testirana na dobre rezultate gubljenja viška telesne mase.

2

threadmill

MANJE TRENINGA

Manje znoja, više rezultata uz PURE KICK. PURE KICK je visoko kotiran odabir elemenata dizajniranih protiv viška kilograma za vaš savršen izgled

3

recuperation

BRZO DO SAVRŠENE LINIJE

Šta god da obučete, lepo će Vam stajati. PURE KICK će Vam uštedeti vreme kada su u pitanju naporni treninzi, učiniće Vas lepšim, i mnogo ćete se prijatnije osećati kada se pogledate u ogledalo.

PURE KICK

»

1. Doprinosi regulisanju telesne težine

»

2. Ubrzava metabolizam i sagoreva masti

»

3. Doprinosi povećanju energetskih rezervi organizma

»

4. Doprinosi smanjenju apetita

Proizvod koji koriste u Americi MMA borci i bokseri u pripremama pred mečeve da bi regulisali svoju telesnu težinu, dostupan i kod nas u poboljšanoj formulaciji.

supplement

OSLOBODITE SE VIŠKA KILOGRAMA BEZ MUKE

I UŠTEDITE NOVAC!!!

green-tea

EKSTRAKT ZELENOG ČAJA

Potpuno prirodan i esencijalni sastojak koji sadrži neophodne polifenole. Daje vam snažan kofein koji će Vam pomoći prilikom treninga. Zeleni čaj ima multifunkcionalnu ulogu jer napada Vašu masnoću iz različitih uglova. Ubrzava Vaš metabolizam, sprečava skladištenje energije i uništava naslage masnoće. Uz to, stimuliše otpuštanje norepinefrina. Osim toga, najbitnija funkcija je anti oksidacija.

cayenne-pepper

SEME CRVENE LJUTE PAPRIKE

Paket pun vitamina A, C, i B6 je potpuni udarac na masne naslage. Ako Vas zabrinjava ljut ukus, ne morate se bojati. Ima ga toliko koliko je potrebno. I nećete ni primetiti da ga ima. Osnovna supstanca semena ljute paprike je kapsaicin - bioaktivni alkaloid. On bustuje osetljivost insulina. Povećava nivo energije u Vašem organizmu i takođe sprečava oksidaciju.

glucomannan

GLUKOMANAN

Prirodna vlakna bilje konjac će pojačati Vaš apetit i redukovati visak masnih naslaga. Poznat je po karbonantno-hidrantnoj strukturi beta D-glukoze i beta D-manoze koje prolaze kroz Vas stomak gde nece biti svarene, pri cemu ostavljaju prividno stanje najedenosti.

vitamin-b6

VITAMIN B6

Pomaže Vaš zdrav život, veoma je bitan za apsorbciju amino kiselina, sprečava oksidaciju i uništava masne naslage. Takođe igra veoma veliku ulogu u izgradnji mišicnog tkiva

vitamin-b12

VITAMIN B12

Vitamin B12 ili kobalamin je posebno važan za zdravlje nervnih ćelija i za stvaranje DNK i RNK, genetskog materijala organizma. Vitamin B12 i folna kiselina su neophodni za stvaranje crvenih krvnih zrnaca, što utiče na snabdevanje organizma kiseonikom. Takođe, ova dva B vitamina utiču na imunu funkciju i na raspoloženje. Vitamin B12, zajedno sa vitaminom B6 i folnom kiselinom, može smanjiti visoke doze homocistena u krvi. Homocistein je aminokiselina koja je povezana sa rizikom za razvoj srčanih oboljenja, osteoporoze, Parkinsonove i Alchajmerove bolesti.

chromium

GTF HROMIUM

Esencijalni mineral za bodibildere, atletičare i za one koji žele da se reše viška kilograma. Kontroliše insulin. Sadrži protein hromodulin u sebi koji poboljšava metabolizam šećera i masti u organizmu.

zinc

CINK

Cink je sastavni deo preko 200 proteina, pa je tako uključen u procese regulacije rasta i razvoja, kao i stimulacije plodnosti, a potpomaže i varenje. Između ostalog, cink je supstanca koja ublažava simptome prehlade. Neka istraživanja su pokazala da on blokira važan enzim rinovirusa, jednog od najčešćih prouzrokovača prehlade, A time sprečava njegovo umnožavanje i širenje po organizmu.

piperine

PIPERIN

Ekstrakt crnog bibera i bioaktivnih hemikalija koje regulišu telesnu masu. Potpomaže metabolizam, varenje i razgrađuje masne naslage. Potpomaže receptore za sagorevanje masnih naslaga TRPA1 i TRPV1.

greencoffee

ZELENE SEMENKE KAFE

Čuli ste verovato za ovaj ingredient. On predstavlja nepzenu kafu. On potpomaže efekte hlorogenične kiseline u cilju regulacije telesne mase. Smanjuje količinu šećera u Vašem organizmu i potpomaže regulaciji nivoa holesterola.

»

OSLOBODITE SE VIŠKA KILOGRAMA

»

BRZO DO ŽELJENOG IGLEDA

»

ODLIČNI REZULATI

»

UŠTEDA U VREMENU

»

SAČUVAJTE NOVAC

divider
avatar

Ana Smiljanić

Dugo se bavim fitnesom. Sa viškom kilograma se borim već godinu dana. PURE KICK mi je rešio problem za samo tri meseca. Preporučujem ga svima.

avatar

Bojan Anđelković

Neverovatna stvar. Rešio sam problem sa stomakom u kombinaciji sa teretanom za manje od 4 meseca. Prvo, super se osećam, i drugo vratio sam samopouzdanje. Hvala za preporuku da probam PURE KICK.

avatar

Dragan Simović

Često sam slušao priče kako se lako skidaju kilogrami. Ja sam prolio kilometre znoja. PURE KICK mi je dao vetar u leđa, i pomogao mi je da se sredim za kratak vremenski period. Topla preporuka!!!

divider

NE PROPUSTITE PRILIKU!

PROMOCIJA PROIZVODA JE U TOKU

Cena: 3.650din

U toku promotivnog perioda se primenjuju snizene cene. Trenutno snizenje za ovu nedelju je 50% u odnosu na punu cenu.

divider

suplement na popustu